domingo, 11 de abril de 2010

"fira natura"

Nomes he passat a mirar una mica, hi havia molta gent, però sobretot canalla, ja que el riuet estava ple de jocs d'enginy a lo gran; si tingues nens, amb la excusa, m'hages posat jo també a desxifrar els enginyosos jocs que tenien una pinta molt bona, eren autèntics trencaclosques.
També hi havia alguna paradeta de hippys que venien collarets fets per ells i alguna cosa mes.
I jo a l'hora que he passat,nomes he vist a un noi fent algun malabars, però segurament que en el transcurs del dia, hi ha hagut molta mes varietat d'actuacions i parades, inclús mes gent.

Aquest poble s'ho monta molt be, sempre fan coses per l'estil, mai s'avorreix-se'n, que si cursos, que si xerrades, que contes, fires i firetes, els dinars, .... i sempre trobes alguna cosa que a tu t'interessa.

Aquí hi ha molta gent que fa manualitats de tot tipus i després surten a aquestes fires a exposar-les; també fan molts cursos per l'estil, per ajudar a fomentar les coses artesanes: fan coses amb fils, com polseres, ...; treballen amb la llana xisqueta, i surten figures amb feltre; treballen el fang; fan tallers de teles, ensenyen malabars i toquen instruments de percussió, .... i mil coses mes que mai s'acaben.
Sobretot es fan a l'hivern ja que es llarg i fred, però a l'estiu es quan mes ganes tens de fer res i també aprofiten.

No hay comentarios: