viernes, 29 de octubre de 2010

els molestos radars

Els dispositius fa mesos que estan instal·lats

Trànsit adverteix que els radars de la C-1214 ja sancionen

divendres, 22 octubre 2010


Ara sembla que ja és definitiu: al web del Servei Català de Trànsit ja hi figuren com a ‘actius’ els tres nous radars de la C-1412 (a l’alçada de Copons, dels Prats de Rei i de Calaf). Segons Trànsit, els radars no només han entrat en funcionament, sinó que ja sancionen els conductors que sobrepassen els límits de velocitat.


Radar a la C-1412, a l'<<span class=Radar a la C-1412, a l'alçada de Copons



Va ser al mes de maig quan es van acabar d'instal·lar els tres radars fixos , però la posada en marxa s’ha allargat fins aquest octubre. També hi ha hagut algunes accions vandàliques, que han obligat a retardar l’entrada en funcionament. Ara, però, el Servei Català de Trànsit ha confirmat que els tres dispositius ja estan activats i que, un cop apareixen al web, sónsusceptibles de sancionar.

Sortint de Calaf i amb direcció a Igualada, el primer dels radars es troba a l’alçada del trencall de la depuradora: segons la senyalització vertical existent, per als conductors que van cap a la capital de l’Anoia la velocitat màxima permesa és de 60 km/h, mentre que pels que es dirigeixen a Calaf el tram marca 90 km/h. El segon radar es troba a l’alçada de Prats Jardí, als Prats de Rei: 90 km/h per als vehicles que circulen en direcció a Calaf i 80 km/h pels que baixen cap a Igualada. Finalment, el tercer radar es troba a Copons, en un tram de 90 km/h per a ambdós sentits.

No hay comentarios: